Ofte stillede spørgsmål

 • Må jeg tage en gæst med ud at spille?

  Ja - det må du. Du booker en bane som normalt, men i stedet for at invitere din normale makker inviterer du en "GÆST". Du bliver så bedt om at betale gæstegebyret på pt. 50 kr. med dit dankort. Husk det er dit ansvar at gæsten overholder klubbens regler!

 • Kan man få en prøvetime?

  Ja. Der er mange, der aldrig har prøvet squash og derfor ikke rigtig ved om det er noget for dem. Vi synes derfor du skal have mulighed for at prøve spillet inden du investerer i kontingent og udstyr.

  Alle er velkommen til at få et sådant prøvespil, hvor man kan låne både ketcher og bolde samt få en kort introduktion til spillet. Det eneste du skal have med er dit sportstøj, samt et par indendørs sko med såler, der ikke smitter af!

  Vi har åbent for prøvespil hver mandag mellem 19.00 - 21.00 I behøver ikke melde jer til. I dukker bare op!

 • Hvorfor ser menuen, topbanneret og anden grafik mærkelig ud?

  Det skyldes højst sandsynlig at du bruger Internet Explorer 7.

  Hjemmesiden er lavet i et program, der kan have svært ved at blive vist korrekt under lige præcis IE7. Siden vises korrekt i IE8, IE9, Firefox, Chrome, Safari og andre browsere, det anbefales derfor at du envender en af disse indtil vi finder en løsning på problemet med IE7.

 • Kan man leje en bane?

  Nej - Det er ikke længere muligt at leje bane. Hvis ikke du er medlem, kan du få en prøvetime som ovenfor beskrevet. Derudover er du nødt til at melde dig ind. Vi henleder her opmærksomheden på klubbens månedsmedlemskab, som en god mulighed for feriegæster og andre, der er i området i en kortere periode. 

Esbjerg Squash Klub - Haraldsgade 41B - 6700 Esbjerg