Bliv medlem

Ønsker du at blive med af Esbjerg Squash Klub er der 3 trin du skal følge.

  1. Du udfylder medlemsoplysninger
  2. Du betaler for dit medlemskab med dit Dankort eller med Mobilepay
  3. Du kontakter Jimmy Schmidt for aftale om udlevering af magnetbrik

Specielt for studerende!!
Da vi skal se studiekort for at studerende kan få kontingent til nedsat pris kan betaling ikke foregå via hjemmesiden. Studerende går derfor direkte fra trin 1 til trin 3.

1) Indmeldelse

Du logger på siden for indmeldelse og betaling via link nederst på denne side. Derefter kommer du til en side, hvor der vil være et menupunkt foroven, der hedder "OPRET Brugerprofil".

Du trykker på denne og udfylder dine oplysninger. Vi beder dig venligst om også at udfylde din mailadresse og sige ja til at modtage nyhedsmails. Det bruges til meget i systemet.

Systemet giver dig et medlemsnummer, men du bestemmer selv din adgangskode!

Du modtager derefter en bekræftelse pr. mail, som også indeholder dit medlemsnr. og din adgangskode.

2) Betaling

Når du er færdig med trin 1 skal du betale. Der vil foroven være et menupunkt der hedder "BETAL for medlemskab."

Du trykker på denne og kommer til en side med ”Medlemskaber”

Her vil der til højre under punktet ”Antal/Periode” være et datointerval, med rød skrift, og du vil kunne se hvad du kommer til at betale i kontingent for den resterende del af sæsonen. Ud over kontingentprisen vil du som nyt medlem blive opkrævet et indmeldelsesgebyr på kr. 100 som inkluderer kr. 50 i depositum for magnetbrikken.

Du trykker på det røde datointerval og siger OK til at lægge i indkøbskurv. Du trykker videre til betaling – trykker ”start Quickpay betaling” hvorefter du kan betale med dit dankort eller med Mobilepay.

3) Kontakt

Kontakt medlemssekretær Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. efter kl. 16.00 på hverdage for at lave aftale om afhentning af magnetbrik samt betaling hvis du er studerende.
Tlf. 75122011 / 24693750
Adresse er: Søndergårds Allé 22C, 6700  Esbjerg

Esbjerg Squash Klub - Haraldsgade 41B - 6700 Esbjerg