Turneringer i Esbjerg februar 2019

19. januar 2019.

Information om Esbjerg Grand Prix og Esbjerg Senior Cup

Senior Grand Prix afvikles fredag og lørdag d. 22. og 23. februar 2019.
Dame M, Herre M, og Herre A. Afvikles som ½ Monrad (24 pladser).

Senior Cup afvikles lørdag d. 23. februar 2019.
Dame A, Herre B, Herre C. Afvikles som ½ Monrad (24 pladser - Herre D oprettes hvis der ikke er nok kvinder til Dame A)
Forvent at Senior Cuppen har mødetid lørdag kl. 09.15 med kampstart 09.30.

Pris og Tilmelding

Deltagerpris:
Senior Grand Prix 200,-
Senior Cup 150,-

Der er i prisen lørdag inkluderet frokostbuffet, frugt, kaffe & kage, sodavand i løbet dagen, derudover vil der til deltagere af Senior Grand Prix vil der være en sandwich (eller tilsvarende) fredag aften. Vi serverer gratis kolde sodavand weekenden igennem samt øl til finalerne om lørdagen.

tilmelding sker på squashportalen.dk

Gratis øl/sodavand til de fremmødte tilskuere hele weekenden.
Der er max plads til 48 deltagere (24 SGP + 24 SC), hvor tilmelding foregår efter først til mølle princippet og sidste frist for tilmelding er d. 16. februar 2019. Der vil være præmier til top 3 i hver række.
Endelige puljer uploades på www.esbjergsquashklub.dk og ESK's facebookside onsdag d. 20. januar.

De bedste squash hilsner
Esbjerg Squash Klub