Individuelle turneringer

Hvis man ønsker at blive en bedre squashspiller, så kommer man ikke udenom at man bør deltage i turneringer, hvor man kan møde andre spillere end dem man spiller med normalt. Det gælder både når klubben afholder interne turneringer og i åbne turneringer i andre klubber.
Turneringer findes for spillere på næsten alle niveauer, lige fra Danmarkseliten og PSA niveau til nybegyndere. Tommelfingerregelen er at hvis man kan spille med en dobbeltgul bold, så kan man også deltage i individuelle turneringer. Derudover er det altid hyggeligt at mødes med andre der synes at squash er fedt.

Klubben opfordrer derfor alle klubbens medlemmer til at deltage både i de interne turneringer i klubben, men også i de eksterne turneringer. Klubben betaler deltagergebyret, der som regel ligger på ca. 150-250 kr., hvilker normalt inkluderer selve deltagelsen og lidt mad til turneringen. Det kræver kun, at du er medlem og at du har en licens. Licensen betaler klubben, og hvis du ikke ved hvad dit nummer er eller om du har en licens, så kontakt Jens Muff. Det eneste du skal gøre selv er at arrangere transporten og evt. indkvartering. Se evt. vejledning i tilmelding.

Det skal bemærkes at individuelle turneringer opdeles i Grand Prix og Cup turneringer. En Grand Prix er en turnering hvor alle spillere kan deltage fra Mesterrække niveau og nedefter. Niveauet her er typisk højere end til andre turneringer. En Cup er normalt det der kaldes en A-B-C-D turnering, dvs. spillere der spiller Mesterrække (de første 16 spillere på Danmarksranglisten) kan ikke deltage. Sidstnævnte turnering afvikles sædvanligvis i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi har også vores egen årlige Esbjerg Senior Cup, en 1-dags turnering med mange deltagere udefra.

Du kan se hvilke turneringer, der gennemføres i løbet af året på www.squashportalen.dk, som er DSQF's administrative system til styring af officielle kampe.

Vejledning i tilmelding

For at tilmelde dig turneringer skal du have to ting:
1. Spillerlicens
2. Adgang til squashportalen.dk

Spillerlicens

Licens har du allerede hvis du deltager i holdturneringer. Mangler du licens nummer eller er i tvivl så kontakt Jens Muff. Når du har fået en licens er du automatisk oprettet som bruger på squashportalen.dk.  

Hvordan får jeg adgang til Squashportalen

Alle interesserede har adgang som Gæst og kan se resultater, ranglister og andre oversigter. Det kræver ikke login - bare klik på et af de links, som findes på forsiden. Hvis du som spiller ønsker adgang til at vedligeholde oplysninger om dig selv, tilmelde dig aktiviteter mv. skal du logge ind på siden.

Hvordan logger jeg på Squashportalen

Når du er blevet oprettet som bruger, kan du logge på med din email-adresse og adgangskode. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du få sendt en ny til din emailadresse. Den procedure gør sig også gældende når du skal logge på for første gang.
På forsiden af Squashportalen skal du indtaste din email-adresse under "Brugernavn/email", sætte hak i "Glemt adgangskode" og trykke OK.
Når du har logget på med den nye kode du får tilsendt, kan du ændre den til noget, som er nemmere at huske, ved at vælge "Skift adgangskode" øverst til højre.

Tilmelding

Når du er logget ind vælger du fanebladet "Arrangementer" og trykker "Tilmeld" ud for den aktivitet du vil deltage i.

Skulle der opstå problemer eller har du spørgsmål, så gæt hvad du skal gøre: kontakt Henrik.

Esbjerg Squash Klub - Haraldsgade 41B - 6700 Esbjerg